Ayurveda, HoliYoga & Feng Shui - naturligtvis!

Ayurveda, HoliYoga & Feng Shui - naturligtvis!

Yoniägg

ProduktinfoPosted by Anette Nääs Sat, December 10, 2016 16:22:35


Livmodern och yoni är kraftfulla energikällor.
Liksom alla kraftfulla energiplatser så drar även dessa till sig negativ energi genom åren, inte bara från egna upplevelser utan även sådant som sker runt omkring dig i din familj, i din miljö, i ditt land, i naturen, i världen (samhällsnormer, rädslor, bristande självkänsla).

Det kan resultera i spänningar eller smärta i magen och underlivet och kan leda till olika obalanser i kroppen: olust, smärta vid samlag, oregelbunden menstruation, klimakteriebesvär och inkontinens.

Genom medveten muskelträning i de genitala områdena och kärleksfull närvaro kan du lösgöra spänningarna och få kroppen att läka sig själv.

Att använda yoniägg är en gammal asiatisk tradition och mycket väl fungerande för att träna de kvinnliga underlivsmusklerna.
Ursprungligen var syftet att förbättra hälsa, både fysiskt och spirituellt. Övningar stärker bäckenbottenmusklerna och rotchakrat.
Energiflödet av prana ökas och lyfter upp den sexuella energin både inåt och uppåt där den transformeras till en högre andlig energi.

Att använda ett yoniägg när du utövar HoliYoga HORMON:
* stärker dina Yoni-muskler och stärker de sexuella organen
* ökar din sexuella och sensuella energi, påverka orgasmer mm
* masserar din Yoni från insidan
* påverkar inkontinens
* gör dig närvarande och levande i ditt underliv
* löser upp spänningar och blockeringar från gamla mönster i din Yoni.

Om du vill koka ditt yoniägg innan du använder det bör det ligga i kastrullen från början. Kristall reagerar som glas och andra kristaller på stora temperaturskillnader. Värme i sig är inget problem.

I webbutiken hos Anettes Hälsokälla kan du köpa Yoniägg.
Välj ett mindre ägg om du upplever dig själv som trång, inte har fött barn, har svårt att föra in tamponger, eller helt enkelt känner dig mer dragen till ett litet.
Välj ett större ägg om du har fött barn vaginalt, upplever dig själv som större inuti, om du vill ha lite mer tyngd, eller känner dig dragen till ett större.

Yoniägget har förborrade hål, så du kan knyta en tandtråd i för att lättare ta ut ägget. OBS! Tråd medföljer ej.  • Comments(0)